Logo bouw- en klusbedrijf Louis

Voorwoord toernooiorganisatie

Door Maarten Wichgers

Beste Deelnemers,

Leuk dat jullie samen met ons het 2e lustrum van het M(ijnheer) T(ruck) B(anden) Open komen vieren. Het is alweer de tiende editie van ons toernooi en tevens zijn we dit jaar ook het Open NK. Dit laten wij natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. Wij hebben een aantal verrassingen voor jullie in petto en hopen dan ook om samen met jullie er een onvergetelijke week van te maken!

Op het moment van schrijven zijn we de grens van 100 deelnemers al gepasseerd en het lijkt er op dat we het maximum aantal deelnemers van 120 gaan bereiken. Zoals zo vaak bij ons toernooi is het weer een mooi gevarieerd veld met deelnemers van jong tot oud en van grootmeester tot recreant. Dit betekent dat er weer volop strijd geleverd gaat worden in de verschillende categorieŽn. De grote vraag is natuurlijk wie zich aan het eind van de week de winnaar mag noemen van deze lustrum editie van het MTB Open!

Het doet mij deugd dat wij een 7-tal spelers hebben die elke editie nog hebben meegedaan, ik hoop jullie ook allemaal weer te mogen begroeten bij deze editie en uiteraard zullen wij jullie nog in het zonnetje zetten. Zonder sponsoren is het niet mogelijk om dergelijke toernooien te organiseren en via deze weg wil ik jullie daar graag voor bedanken. In het bijzonder wil ik er nog twee noemen. Mijnheer Truck Banden is al jaren aan onze damclub verbonden en wij zijn jullie daar zeer dankbaar voor. De fantastische prijzenpot van dit jaar wordt mede mogelijk gemaakt door Betaal Garant Nederland, ontzettend bedankt hiervoor!

Verder wil ik de rest van de organisatie en vrijwilligers bedanken die dit toernooi weer mogelijk maken.

Tot slot wil ik jullie allemaal een leuk en sportief MTB Open NK 2019 toe wensen!

Maarten Wichgers
Voorzitter Hoogeveense Damclub