Weersverwachting
Hoogeveen
Meer weer in Hoogeveen
 

Met dank aan:


Logo bouw- en klusbedrijf Louis
Logo 24/7 Admin
Logo gemeente Hoogeveen
Logo Bruins administratie

10 jaar MTB Open


Meld je nu aan voor het Open Nederlands kampioenschap!

De aanmeldingsprocedure voor de 10e MTB Open Hoogeveen 2019 is geopend. Het wordt een bijzonder MTB Open, want we bestaan 10 jaar en dat betekent een jubileum! Het MTB Open heeft voor de 10e editie de predikaat 'Open Nederlands Kampioenschap' gekregen van de KNDB en we pakken groots uit!

Alle dammers kunnen zich via het digitale aanmeldingsformulier, waar om enkele algemene gegevens wordt gevraagd, inschrijven voor het altijd gezellige en sterke Hoogeveens zomerdamtoernooi.

Ook tijdens het jubileumjaar is het bedrijf Mijnheer Truck Banden van vader en zoon Piet en Peter Mijnheer de hoofdsponsor van het prestigieus open damtoernooi in Hoogeveen dat van 12 tot en met 17 augustus 2019 wordt gehouden. Het bedrijf Mijnheer Truck Banden is al vanaf 1998 een internationaal groothandel in vrachtwagenbanden en is al jaren hoofdsponsor van de plaatselijke damclub.

Het MTB Open damtoernooi kan gerekend worden tot één van de grotere sportevenementen in sportief Hoogeveen. 

Hier kunt u zich inschrijven! Het inschrijfgeld bedraagt 45 euro en gaarne zo spoedig mogelijk overmaken. Na 15 juli wordt het inschrijfgeld verhoogd naar 50 euro.


26 maart 2019

Het Knooppunt, Jan Dekkerstraat 1b, 7902 JG Hoogeveen