Weersverwachting
Hoogeveen
Meer weer in Hoogeveen
 

Met dank aan:


Logo bouw- en klusbedrijf Louis
Logo gemeente Hoogeveen
Logo Bruins administratie

Route

Routebeschrijving

Locatie
Grote Beer 20
7904 LW Hoogeveen
0528-231463

Auto

Vanaf richting Zwolle: Neem Afslag Hoogeveen-Oost. Sla links af op de Meester Cramerweg naar Hoogeveen. Bij de rotonde neem de eerste afslag naar de Melkweg. Neem vervolgens de eerste afslag naar rechts op de Nadirlaan. Ga verder op de Nadirlaan en neem de eerste afslag naar de Satellietenlaan en rijd naar de Satellietenlaan nummer 8. Je ziet dan het MFC De Magneet. 

Vanaf richting Emmen: Neem Afslag Hoogeveen-Oost. Sla rechts af op de Meester Cramerweg naar Hoogeveen. Bij de rotonde neem de eerste afslag naar de Melkweg. Neem vervolgens de eerste afslag naar rechts op de Nadirlaan. Ga verder op de Nadirlaan en neem de eerste afslag naar de Satellietenlaan en rijd naar de Satellietenlaan nummer 8. Je ziet dan het MFC De Magneet. 

Trein / Bus

Vanaf station rijden er bussen in de buurt van MFC De Magneet. Zo kan je bus 27 nemen (Richting Emmen via Zweeloo) of bus 30 (Richting Hardenberg via Slagharen) en uitstappen bij Halte Buizerdlaan, Hoogeveen. Daarna is het nog 10 minuten lopen naar de locatie.

 

Het is ook mogelijk om vanaf het station te lopen of fietsen. Lopen duurt het ongeveer 40 minuten en fietsen 15 minuten. Bepaal zelf de route via www.9292ov.nl of google maps.

Parkeren

Er is ruime parkeergelegenheid rondom het gebouw. Het is niet nodig om bij het winkelcentrum te parkeren. Parkeren kan aan de Satellietenlaan 8 (en omgeving) of bij de Orion 16 (en omgeving).

   Download Routebeschrijving

MFC De Magneet, Grote Beer 20, 7904 LW Hoogeveen