Weersverwachting
Hoogeveen
Meer weer in Hoogeveen
 

Met dank aan:


Logo Gemeente Hoogeveen
logo Rabobank

Speelzaal

Speelzaal MTB Open 2017

Het achtste MTB Open Hoogeveen 2017 wordt gehouden in het Buurthuis 'Het Knooppunt'. Het buurthuis is gelegen aan de Jan Dekkerstraat en op 100 meter lopen van het stadscentrum. 'Het Knooppunt' is tevens de thuisbasis van damclub Hoogeveen waar de onderlinge en de nationale competitie wordt gehouden.

Speelzaal

Het damtoernooi speelt zich af in de hoofdzaal van 'Het Knooppunt'. Uiteraard mag daar niet worden gerookt, dat kan buiten bij de hoofdingang. Borden en schijven mogen niet worden meegenomen naar bijvoorbeeld de analysezaal of de bar.

Bar

Tijdens het MTB Open kan men bij de bar tal van consumpties verkrijgen tegen een schappelijke prijs. Na bestelling dient er gelijk te  worden betaald. De organisatie werkt niet met bonnen e.d.

Analysezaal

Tegenover de speelzaal heeft de organisatie een analysezaal beschikbaar gesteld om nogmaals in alle rust de gespeelde partijen te analyseren. De organisatie heeft in de analysezaal al dammateriaal klaarliggen, want het dammateriaal uit de speelzaal mag niet worden meegenomen.

Adres

Het Knooppunt
Jan Dekkerstraat 1b
7902 JG Hoogeveen
0528-220727

Voor een routebeschrijving klik hier.

Het Knooppunt, Jan Dekkerstraat 1b, 7902 JG Hoogeveen laatste wijziging: 21-08-2017