Weersverwachting
Hoogeveen
Meer weer in Hoogeveen
 

Met dank aan:


Logo bouw- en klusbedrijf Louis
Logo 24/7 Admin
Logo gemeente Hoogeveen
Logo Bruins administratie

Hoogeveen Open: 10 - 15 augustus 2020

Hoogeveen Open

Het is tot op heden heel rustig geweest over Hoogeveen Open. Evenals andere toernooien hadden ook wij de indruk dat het toernooi afgelast zou moeten worden. Maar toen de regering vorige week met diverse versoepelingen kwam, begon er weer licht te schijnen. De euforie is enige dagen echter weer getemperd doordat het NOC/NSF aanvullende richtlijnen heeft gesteld. Dit gaat met name om ventilatienormen. De gemeente wil de sporthal pas openstellen als de sporthal voldoet aan deze normen. Als leek denk ik dat het geen enkel probleem zal geven maar 100 % zekerheid kan ik nog niet geven. Duidelijk is wel dat het aantal deelnemers beperkt moet worden. Maar hoeveel? Ik durf het nu nog niet te zeggen.

Wel roep ik iedereen op, geef je zsm op. We hanteren een inschrijflijst op basis van aanmelding. Als de lijst vol is, zullen we helaas nee moeten verkopen. Voor opgave zie de website van HDC Hoogeveen, toernooien.

Ondanks de beperkingen hoop ik dat we er een mooi toernooi van zullen maken.

Gerard Bruins, secretaris Hoogeveen OpenOok dit jaar (als de vooruitzichten gunstig zijn i.v.m. het coronavirus) vindt er weer een open damtoernooi plaats in Hoogeveen. Dit jaar zijn er wel enkele veranderingen in vergelijking met voorgaande jaren:

1. We spelen op een andere locatie: MFC De Magneet. Het toernooi zal in een sportzaal worden gehouden. De locatie heeft eigen restaurant/bar.  Er is ook een winkelcentrum op loopafstand. Daarnaast is het goed te bereiken met auto (ook genoeg parkeerplekken) en OV. Website.

2. Het inleggeld is vastgesteld op 50 euro.

Meld je nu aan voor het Hoogeveen Open 2020. Ga naar 'aanmelden'.

Wilt u de informatie uit vorige jaren teruglezen dan kan dit onder de knop 'Archief'


Foto: Gerrit Boer / DvhN

Het Knooppunt, Jan Dekkerstraat 1b, 7902 JG Hoogeveen