Eten / Dagmenu damtoernooi 10-15 aug

Beste deelnemers,
De organisatie van de Magneet biedt alle dagen een heerlijke maaltijd aan voor slechts € 7,75. Als u hier gebruik van wilt maken, verzoek ik u mij dit 2 dagen voor de tijd te mailen op mailadres g.bruins9@kpnplanet.nl.

Logo bouw- en klusbedrijf Louis
Logo gemeente Hoogeveen
Logo Bruins administratie

Hoogeveen Open: 10 - 15 augustus 2020

1.       We kunnen nog deelnemers toelaten aan het toernooi. Doe dit uiterlijk zaterdag 8 augustus en maak het inschrijfgeld over. We gaan tot 98 deelnemers.

2.       De organisatie maakt gebruik van het protocol van de KNDB. Download het hier om het te lezen.  Volgens het protocol zouden er 160 deelnemers mee kunnen doen. De ventilatie is gecontroleerd door de gemeente. In samenspraak met de gemeente hebben wij ervoor gekozen om max. 98 deelnemers toe te laten. Er is daarom ruimte genoeg om de 1.5 meter te waarborgen.

3.       Blijf bij ziekteverschijnselen thuis, bij twijfel laat een coronatest maken. Het is niet alleen voor uw eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van ons allen!

4.       Zaterdag 8 augustus stellen wij definitief de eerste ronde vast (zie hier). Maandag liggen alle naambordjes klaar bij de borden voor de eerste ronde. Als er iemand niet aanwezig is, dan gaan wij niet alle paringen veranderen maar kiezen wij voor een andere oplossing. Het is niet nodig om je aan te melden a.s. maandag. Neem tijdens de opening plaats aan het dambord waar je naambordje staat. Uiterlijk aanwezig: 12.30 uur. Opening: 12.45 uur en 1e ronde: 13.00 uur.

5.       De gemeente heeft aangegeven dat er geen toeschouwers toegelaten worden in de speelzaal.

6.       Spelers waarvan de partij uit is moeten de schijven naast het bord leggen (i.v.m. desinfecteren) en dienen vervolgens direct de zaal verlaten.

7.       Buiten de speelzaal moet iedereen zich aan de 1.5 meter afstand houden.

8.       Voor vragen of informatie neem contact op met Gerard Bruins: 06-20137968 / g.bruins9[AT]kpnplanet.nl

---

De routebeschrijving naar de speellocatie is hier te vinden.
De organisatie probeert elke ronde vijf live-games te realiseren.

---

Frank Teer is de arbiter van het Hoogeveen Open 2020.
De resultaten en paringen worden officieel bijgehouden op: Draughts Arbiter.

---

Wat fijn voor ons als organisatie en voor al die dammers die zo graag weer een toernooi face to face willen spelen dat Hoogeveen Open doorgaat. In een paar dagen tijd is de deelnemerslijst gegroeid tot 100 personen. Uit veiligheidsoverwegingen hebben wij besloten maximaal 100 personen tot te laten. Dat wil dus zeggen dat we vol zitten. De inschrijvingen boven de 100 komen op de reservelijst te staan. De kans is aanwezig dat deelnemers zich afmelden door wat voor oorzaak dan ook. De open plekken worden opgevuld vanuit de reservelijst.

We verzoeken u zo spoedig mogelijk (in ieder geval voor 1 augustus a.s.)  het inschrijfgeld over te maken op bankrekening NL96 RABO 0103 4725 92 ten name van Stichting Damvrienden van Hoogeveen.

Tenslotte: blijf bij ziekteverschijnselen thuis, bij twijfel laat een coronatest maken. Het is niet alleen voor uw eigen gezondheid maar ook voor de gezondheid van ons allen!

Hoogeveen Open gaat door

Maximaal 100 deelnemers!

Vandaag (16 juli 2020) kreeg de organisatie van het Hoogeveen Open (10-15 augustus 2020) goed bericht van de gemeente Hoogeveen. De organisatie kan het toernooi organiseren en mag gebruik maken van de twee grote sportzalen. Het toernooi vindt plaats in het MFC De Magneet te Hoogeveen. Voor meer informatie over de locatie ga naar: http://mfc-demagneet.nl/

De organisatie zet de deelname weer open en zal binnenkort met meer informatie komen over het toernooi. Geïnteresseerden kunnen zich nog aanmelden. Er staan op dit moment 82 deelnemers op de lijst. De aanmelding is pas definitief als het inschrijfgeld ook is overgemaakt.

Schrijf je in via: https://damclubhoogeveen.nl/toernooien/opentoernooi.php

---

Ook dit jaar vindt er weer een open damtoernooi plaats in Hoogeveen. Dit jaar zijn er wel enkele veranderingen in vergelijking met voorgaande jaren:

1. We spelen op een andere locatie: MFC De Magneet. Het toernooi zal in een grote sportzaal worden gehouden. De locatie heeft eigen restaurant/bar.  Er is ook een winkelcentrum op loopafstand. Daarnaast is het goed te bereiken met auto (ook genoeg parkeerplekken) en OV. Website.

2. Het inleggeld is vastgesteld op 50 euro.

Meld je nu aan voor het Hoogeveen Open 2020. Ga naar 'aanmelden'.

Wilt u de informatie uit vorige jaren teruglezen dan kan dit onder de knop 'Archief'

Foto: Gerrit Boer © / DvhN

MFC De Magneet, Grote Beer 20, 7904 LW Hoogeveen