't Voorhuys, ''the place to be"

Gert Bosker


> Lees verder

Wouter Sosef held van damteam MTB Hoogeveen

CTD Arnhem - MTB 1: 9-11


> Lees verder

Kinderen leren dammen

Hoogeveensche Courant


> Lees verder

Geert Kleine 2e op het NK

Gert Bosker


> Lees verder

Stem op Damvrienden van Hoogeveen!


RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE VAN START

29-6 - Vandaag hebben alle Rabobank-leden van het Drentse Land een magazine gekregen met daarin op A-5 een stembiljet voor de jaarlijkse Rabobank Clubkas Campagne.

Ook de Stichting Damvrienden van Hoogeveen doet hier aan mee. We kunnen uw stem hard gebruiken voor onze damprojecten!

Ga naar de site voor meer info en te stemmen: https://www.raboportaal.nl/zuidwest-drenthe/clubkas-campagne/mainmenu/stemmen

Verdere info:

Zamel geld in voor uw vereniging of stichting

Ook in 2018 kunnen vereniging en stichtingen een donatie ontvangen via de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Het Drentse Land draagt het rijke verenigingsleven een warm hart toe. Jaarlijks stelt onze bank een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als ondersteuning van de lokale samenleving.

Door middel van stemmen bepalen de leden van Rabobank Het Drentse Land de hoogte van de donatie voor de deelnemende verenigingen/stichtingen.

Beschikbaar bedrag maar liefst €200.000!

Voor het gebied van (voorheen) Zuidwest-Drenthe was afgelopen jaar een bedrag van € 60.000 beschikbaar. Om de Clubkas Campagne van Rabobank Het Drentse Land een goede start te geven is maar liefst € 200.000 beschikbaar gesteld voor 2018. 

We vinden het belangrijk dat leden van de bank invloed hebben op de hoogte van de donaties. Hoe meer stemmen uw vereniging/stichting haalt, hoe hoger de donatie. Er geldt een maximum opbrengst van € 1.500 per vereniging/stichting.

Aanmelden

U kunt zich tot uiterlijk 22 juni aanmelden als vereniging of stichting om deel te nemen. Controleer hier of u voldoet aan de voorwaarden.

Stemmen werven

Eind juni ontvangen leden van Rabobank Het Drentse Land bij de Dichterbij 1 stemcode per adres. Zij mogen hiermee tot en met 31 augustus hun stem uitbrengen op hun 5 favoriete verenigingen of stichtingen. Ieder huishouden mag maximaal één stem op eenzelfde vereniging uitbrengen.

Uitslag

Na de stemperiode wordt de uitslag bekend gemaakt tijdens de ledenvergadering op 1 oktober. Deelnemende verenigingen en stichtingen ontvangen hiervoor nog een uitnodiging.


29-6-2018